AFC Spartans

AFC Spartans

Nyheder

Følg med AFC Ørestaden Spartans

Black Friday

Alle HoldPosted by afcspartans@gmail.com Tue, November 22, 2016 22:07:22
Nu på fredag, d. 25. november, skyder Bilka forskellige steder i Danmark, Black Friday igang med ægte amerikaner stemning.

Ørestaden Spartans skal i samarbejde med DAFF og Bilka, åbne dørene for Black Friday i Fields på Amager.

Det glæder vi os til, lad os se om ikke der bliver interceptet et par gode tilbud i den anledning.

Se mere her

https://www.facebook.com/bilkadk/?pnref=story

Sommeren der gik

SeniorPosted by afcspartans@gmail.com Sun, September 18, 2016 21:00:05

Det blev en hård sommer pause for senior holdet.
------------------------------------------------------------------------

Sidste kamp før senior holdet tog på sommer ferie var nederlaget til Frederikssund Oaks på 32-0, efter som kampen mod Holbæk Red Devils ikke blev spillet, da Holbæk trak deres hold fra turneringen.

Første kamp efter sommer pausen var mod Kronborg Knights , som holdet havde vundet over i første møde 41-21. Også i retur mødet mellem de 2 hold, kom Spartans foran med 14-0, for igen at smide sejen væk og tabe kampen med 21-14, som stilingen var i ligaen kunne Knights spille frit, da de ikke på det tidspunkt ikke kunne nå slut spil.

Næste kamp var en road trip tur til Sønderborg Sergeants , der ville en sejr betyde slut spils plads.
Men som altid har en lang bus tur det med at sætte sig i ben og krop, og med en syge plaget QB#40(Thomas Rahr Andersen) ramte holdet slet ikke dagen, og kampen blev afgjort på alle sidste spil i kampen, da Sergeants scorede et Field goal , og vandt kampen med 10-9.

Sidste kamp i grundspillet for Spartans var igen mod Oaks, og en sejr her ville betyde at de ville gå 6-4 og være sikker på en 3 plads og slut spil, uanset resultatet af den anden kamp der blev spillet mellem Sergeants og Thrashers, et nederlag ville betyde at med Knights og Sergents der nu begyndte at vinde kampe. Så ville 4 hold pludselig være på en 5-5 record, og et indviklet regnstykke for DAFF lå for dagen, om hvem der skulle med i slut spils kampe for at møde rækkens ubestridte top hold, Odense Thrashers og Frederikssund Oaks.

Så der var meget på spil i lørdagens kamp mod Oaks, og lad os bare sige det med det samme!. Det blev til en sejr for Spartans på 19-16.!
Med en frisk QB#40 Thomas Rahr og en stor spillende WR #49 Mathias Hybert sørensen med 2 TD, (kunne have været 3,) og solid styrmand på Defense LB#72 Kim Rahr Lisberg, så spillede Spartans en super god kamp.

Med den sejr betyder det at Spartans igen skal møde Oaks i en play off kamp, det sker på lørdag d.17/9- kl 14 oppe i Frederikssund, en sejr her gør at holdet skal spille om oprykning til Kval ligaen, et nederlag betyder holdet bliver sendt på vinter ferie.

Den anden play off kamp står mellem Thrashers som tager imod Knights på hjemmebane i Odense.
(Søllerød Gold diggers står som #4, men da de ikke kan rykke op i kval ligaen, har de valgt at lade pladsen går til #5)